Bilverkstad Karlskrona

Välkommen till Jonassons Bil AB i Karlskrona, vi är din bilverkstad i Karlskrona som funnits här sedan 1962. Det som gör oss till det självklara valet när det kommer till bilservice och bilreparationer är att vi är familjeägda, har lång erfarenhet som bilverkstad och vårt personliga engagemang som genomsyrar hela företaget. Våra återkommande kunder uppskattar att bli väl bemötta och få personlig service.

Bilservice & bilreparationer

Vår bilverkstad är auktoriserad för Citroën, Isuzu och Aixam men vi utför bilservice och bilreparationer på alla bilmärken. Alldeles oavsett vilken bil du har utför vi bilservice för bilskada på vår bilverkstad i Karlskrona. Är du ute efter en bilverkstad med kundfokus och lång erfarenhet i branschen så har du kommit helt rätt. Varmt välkommen till Jonassons Bil AB i Karlskrona. Besök eller kontakta oss redan idag för att höra om hur vi kan hjälpa dig och din bil.

Lånebil

Är du i behov av lånebil när din är på bilservice? Säg till när du bokar tid. Vi har personbilar och transportbilar för endast 250kr/dag.

Bilskador

Har du krockat eller fått stenskott i vindrutan? Lugn, vi hjälper dig med bilreparationer också! Jonassons Bil AB anlitas av alla försäkringsbolag vid reparation av skador.

Däck

Vi anser att det är viktigt att ha bra och godkända däck på bilen. Därför hjälper vi dig att välja däck som passar din bil och dina behov. Vi ser även till att de monteras och balanseras korrekt.

Hjulskifte & förvaring

Vill du att vi tvättar och förvarar och skiftar dina hjul? Det ordnar vi, dina däck förvarar vi på vårt däckhotell till ett förmånligt pris som du betalar vid skiftet.

Välkommen in!

Service: Marco Gustavsson  marco@jonassonsbil.se   0455-30 75 95
Bilskador: Claes Jonasson  claes@jonassonsbil.se   0455-30 75 94
Reservdelar: Christian Classon  christian@jonassonsbil.se   0455-30 75 98

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag Stängt

Måndag-Torsdag 07.00-16.45
Fredag 07.00-16.00
SOMMARTID V 25-32 7.00-16.00