Om oss

Är vi annorlunda än andra bilfirmor?

Ja, det törs vi påstå att vi faktiskt är. För det första är vi ett familjeföretag som funnits ända sedan 1962. Det gör att det personliga engagemanget genomsyrar hela företaget på ett positivt sätt. Vi är som en stor familj med stark känsla för det vi vill åstadkomma. Att du som kund känner att du blir väl bemött och får personlig service ligger oss alla varmt om hjärtat. Vi har korta beslutsvägar, som det heter i de finare kretsarna. Det betyder att vi kan snabbt prata ihop oss och fatta beslut och du får snabba svar.

 

För det andra har verksamheten sitt ursprung i en verkstad. Bilförsäljning började vi med först 1991. Det gör att vi har en stor förståelse för vad ett bilägande innebär. Begagnade bilar av alla märken försöker vi hålla i lager i varierande prisklasser.

Det handlar inte bara om att sälja bil – det handlar om att se till bilägandet i sin helhet, så att bilägandet blir så enkelt och trevligt som möjligt. Du ska kunna känna dig trygg med att få den service du behöver så länge du har din bil.  När du köper ny bil eller begagnade bil hos oss så vill vi ge samma fina service.

Vi är glada och stolta över att ha så många återkommande kunder både på nya och begagnade bilar.

Vi ser ljust på framtiden och är övertygade om att Citroën kommer att stå sig väl i den hårdnande konkurrensen. De ligger långt framme teknik- och miljömässigt och är ett prisvärt märke som ger mycket bil för pengarna. Numera så finns det både elbilar och plug-inhybrider i sortimentet. Även våra transportbilar finns 100% elektriska.

Och glöm inte att kolla över vårt begagnat lager, där kanske din nästa bil finns.

Hjärtligt välkommen till Jonassons Bil AB

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag Stängt

Måndag-Torsdag 07.00-16.45
Fredag 07.00-16.00
SOMMARTID V 25-32 7.00-16.00