Mopedbil i Karlskrona

Med den frihet, bekvämlighet och trygghet som mopedbilen ger är det inte förvånande att allt fler unga och vuxna väljer en mopedbil framför EU-moped, mindre bilar och andra alternativ. Det är inte heller förvånande att just AIXAM, som vi säljer på Jonassons Bil, är marknadens ledande mopedbilstillverkare.

Drivna av kvalitet och innovation har de utvecklat mopedbilar med snygg design och samma komfort som hos många bilar. Det gör att AIXAM idag är det perfekta alternativet för den aktiva familjen. Det enda som krävs är ett vanligt mopedkörkort, så kallat AM-körkort, som du kan ta från 15 års ålder. Samtidigt som tonåringen får frihet att förflytta sig själv mellan olika aktiviteter, vänner och extrajobb kan vuxna nyttja mopedbilen som andrabil på korta sträckor.

AIXAM ger hela familjen nya möjligheter i vardagen. Besök eller kontakta oss på Jonassons Bil redan idag för att höra mer om mopedbilar eller om du har andra frågor om fordon. Vår bilverkstad är auktoriserad för Citroën, Isuzu och Aixam, märken som finns i vår bilförsäljning, men vi utför service och reparationer på alla bilmärken och mopedbilar. Varmt välkomna till Jonassons Bil i Karlskrona.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag Stängt

Måndag-Torsdag 07.00-16.45
Fredag 07.00-16.00
SOMMARTID V 25-32 7.00-16.00