Köp & byt däck i Karlskrona

Däck som håller

Söker du efter en återförsäljare i Karlskrona av nya däck till bilen eller vill du endast ha hjälp med att byta däck? Då har du kommit helt rätt. På Jonassons Bil hjälper vi dig med just det som du behöver när det gäller däck. Oavsett om du behöver köpa eller byta däck så kan vi hjälpa dig på vår bilverkstad i Karlskrona.

Vi har förståelse för vad ett bilägande innebär tack vare att vår verksamhet började just som verkstad och först senare utvecklas till att även omfatta bilförsäljning. Detta gör oss till ditt självklara val i Karlskrona när det gäller allt ifrån reparationer till byte av däck.

Erfarenhet av däck sedan 1962

Vi på Jonassons Bil AB har haft vår verksamhet i Blekinge sedan 1962 och är du som många av våra kunder mån om att få rätt däck till rätt bil så kommer du uppskatta vår erfarenhet och kompetens. Det är trots allt däcken som är i kontakt med vägen vilket gör att rätt val av däck är ganska viktigt. Dra nytta av vår erfarenhet så att din bil får de bästa förutsättningarna att möta vägarna där ute på ett optimalt sätt. Vi finns i Karlskrona om du vill besöka oss men du kan även ringa till oss om du har specifika frågor rörande däck eller din bil i allmänhet.

Däck av kvalitet

Att ha godkända och bra däck är något av det allra viktigaste när det gäller säkerheten. Som återförsäljare av nya däck är vi mycket noga med att välja ut rätt däck som passar just din bil samt dina behov. Självklart hjälper vi dig även med att montera och balansera däcken på ett korrekt sätt såväl när du köper nya som när du anlitar oss för byte av däck.

Vi har funnits inom branschen länge och har under dessa år haft många återkommande kunder vilket visar på att vårt arbete utförs på ett professionellt sätt. Gamla som nya kunder, alla är välkomna till oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen till oss på Jonassons bil i Karlskrona!

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag Stängt

Måndag-Torsdag 07.00-16.45
Fredag 07.00-16.00
SOMMARTID V 25-32 7.00-16.00