Köpa nya bilar i Karlskrona

Välkommen till Jonassons Bil AB i Karlskrona, vi har funnits i Karlskrona sedan 1962. Sedan 1991 har vi varit återförsäljare av Citroën. Vi är nu även stolta återförsäljare av Isuzu och Aixam. Över 1000 till antalet har det blivit och fler bilar hoppas vi kunna leverera med fortsatt målsättning att Du som kund är hundraprocentigt nöjd!

När det kommer till att köpa ny bil så är det många faktorer som spelar in så som till exempel bilmärke, storlek, färg, utrustning och tillbehör. Givetvis kan vi hjälpa dig genom hela processen så att du blir nöjd med ditt bilköp. Oavsett om du är helt säker på vad du vill ha eller om du har frågetecken så finns vi här i Karlskrona för dig!

Jonassons Bil i Karlskrona, ditt självklara val vid ditt bilköp

Det som gör oss till det självklara valet för Dig som kund när det gäller att köpa ny bil i är att vi är familjeägda, har lång erfarenhet i branschen och vårt personliga engagemang som genomsyrar hela företaget. Våra återkommande kunder uppskattar att bli väl bemötta och få personlig service.

Kontakta någon av våra försäljare så ska vi göra vårt bästa för att Du som kund ska känna trygghet inför nästa bilköp. Vi löser enkelt finansieringen för ditt bilköp tillsammans med DNB Nor.

Välkommen in till oss på Jonassons Bil i Karlskrona på en kopp kaffe så berättar vi mer!

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag Stängt

Måndag-Torsdag 07.00-16.45
Fredag 07.00-16.00
SOMMARTID V 25-32 7.00-16.00